Общинска администрация Ловеч / Република България
Translate to English
- + A

Телефон за сигнали:

0884 215 092

Връчиха наградите на победителите от конкурса на Община Ловеч за външна коледна украса

ÐÑÑÑиÑа нагÑадиÑе на победиÑелиÑе Ð¾Ñ ÐºÐ¾Ð½ÐºÑÑÑа на ÐбÑина ÐÐ¾Ð²ÐµÑ Ð·Ð° вÑнÑна коледна ÑкÑаÑа

Тържествено връчиха на 22 декември наградите на победителите от конкурса на Община Ловеч за външна коледна украса в училищата и детските градини на територията на общината и в ЦПЛР-ОДК – гр. Ловеч. Грамоти и коледни украшения получиха отличените от журито, както и тези с най-много фенове във фейсбук.

Наградите връчваха кметът Корнелия Маринова и зам.-кметът Венцислав Христов на директорите на съответните институции. Първо място бе отредено на  ДГ „Зора“ – гр. Ловеч, второ място за ОУ „Христо Никифоров“-гр. Ловеч, трето място за ДГ „Мария Сиркова“-гр. Ловеч. Основният критерий, по който беше извършено оценяването от журито, е празничната украса да е външна.

С най-много харесвания във фейсбук бяха снимките на ДГ „1 юни“ – 787 лайка.

С грамота бе отличена и украсата на Регионалното управление на образованието, тя бе връчена на  началника на РУО Еленко Начев.

„Ние изключително ценим усилията ви за създаване на коледно настроение в града, това са взаимни усилия с нас, общината, защото това настроение е изключително важно в тези години на пандемия“, каза Корнелия Маринова.

Припомняме, че участниците трябваше в срок до 14.12.2021 г. да изпратят по електронен път до три снимки на празнично украсените сгради. Комисията  с председател д-р Димитър Димитров - директор на дирекция ОЗКТ, разгледа снимките на общо 17 участника и определи най-добрите.

Община Ловеч, пресцентър

22.12.2021 г.

Общинско радио Ловеч
Програма за енергийна ефективност в МЖС
Solvit - ефективно разрешаване на проблеми в ЕС
Единен информационен портал за Европейските фондове
ОП Региони в растеж
Възобновяема енергия
Националната телефонна линия за деца 116 111
Ефективен CAF потребител
Сдружение местна инициативна група Летница - Ловеч